Галерија

03. 04. 2021.

Нови руководилац ЈКП Енергана Сомбор

 

Скупштина града Сомбора је на својој седници одржаној 12.03.2021. године за вршиоца дужности директора ЈКП Енергана Сомбор именовала Ђурађа Милановића.
Нови руководилац ЈКП Енергана Сомбор је до сада имао запажене резулате руководећи установом чији је оснивач Покрајинска влада у Новом Саду где је обучавао раднике за потребе привреде у приватном и јавном сектору. У првом обраћању новог директора колективу можемо да закључимо да нас очекује у наредном периоду даље напредовање овог привредног субјекта у комуналном сектору града Сомбора и унапређење квалитета услуге које пружа Енергана. Уважавајући потребе грађана и њихове сугестије, ЈКП Енергана ће у наредном периоду активно радити на ојачавању квалитета својих услуга , подизању ефикасности испоруке топлотне енергије као и на унапређењу технолошке опремљености топлане и дистрибутивне мреже.
Брига о грађанима, корисницима услуга даљинског грејања је стални приоритет колектива Енергане, а у наредном периоду потрудићемо се да наше услуге приближимо привреди и грађевинским инвеститорима.
Сматрамо да је неопходно бити у току са савременим трендовима у области обновљивих извора енергије, те ћемо на основу тога предузети активности како би подигли ефикасност нашег система и допринели очувању екологије у граду. То ће бити једна од најзначајнијих активности у наредном периоду.