Градски одбор

post image

Градски одбор СПС предао изборну листу


Градски одбор СПС у Сомбору предао је данас градској изборној комисији изборну листу ИВИЦА ДАЧИЋ – „Социјалистичка партија Србије (СПС), Јединствена Србија (ЈС) – Драган Марковић Палма“ под редним бројем 2. кандидатa за одборнике Скупштине града Сомбора расписане за 26. априла 2020. године. ДО ПОБЕДЕ!!!

E59F99FF-EEB8-488D-A01D-56CB971C1C292612B132-BB35-48D1-9543-5BEB9EC4021F

post image

Бранко Ружић у посети Сомбору

7A79D942-AA40-40AB-B6AE-07DF171FCAED

Министар државне управе и локалне самоуправе Бранко Ружић посетио је данас Сомбор.

Током посете Сомбору обишао је Градски одбор СПС-а у Сомбору и том приликом се обратио присутнима

Потом је у згради жупаније отворио јединствено управно место отворено за за наше грађане.

Грађани ће на Јединственом упrавном месту моћи да заврше своје послове, као што је на пример плаћање пореза, право на дечији додатак, издавање извода из матичних књига и друге, а опремљено је нових 90 квадратних метара простора за услуге МУП-а и за привреднике, захваљујући сарадњи са Привредном комором Србије.

Министар Ружић је подсетио да је ово друго Јединствено управно место, које је отворено уз подршку Министарства, а да је прво у Лазаревцу отворено у септембру прошле године.

„Циљ је да уведемо овај систем у свакој општини и граду у нашој земљи, како би грађани, ма где год се сусрели са администрацијом, увек добили једнак ниво квалитета, љубазности и професионалности“, рекао је министар Ружић.

post image

Јуче је одржана седница Главног одбора Социјалистичке партије Србије на којој је председник Ивица Дачић именовао потпредседнике, председништво и чланове Извршног одбора.
За други везани мандат као члан Извршног одбора Главног одбора изабран је секретар ГрО СПС Сомбор и председник Изборног штаба у Сомбору наш друг Ђурађ Милановиц.
Честитамо свим именованим другарицама и друговима и желимо им много успеха!
Секретаријат Гро СПС Сомбор.

post image

скуп својих активиста са функционерима покрајинског и главног одбора

Поводом предстојећих избора у 2020. години, Градски одбор СПС-а у Сомбору синоћ је оджао скуп својих активиста са функционерима покрајинског и главног одбора. Присутним гостима обратили су се Бранко Ћурчић члан ИО ПО СПС у Војводини и Борислав Станичков председник Градског одбора СПС-a у Сомбору.

post image

Припреме за изборе 2020.год