Секретар

post image

Бранко Ружић у посети Сомбору

7A79D942-AA40-40AB-B6AE-07DF171FCAED

Министар државне управе и локалне самоуправе Бранко Ружић посетио је данас Сомбор.

Током посете Сомбору обишао је Градски одбор СПС-а у Сомбору и том приликом се обратио присутнима

Потом је у згради жупаније отворио јединствено управно место отворено за за наше грађане.

Грађани ће на Јединственом упrавном месту моћи да заврше своје послове, као што је на пример плаћање пореза, право на дечији додатак, издавање извода из матичних књига и друге, а опремљено је нових 90 квадратних метара простора за услуге МУП-а и за привреднике, захваљујући сарадњи са Привредном комором Србије.

Министар Ружић је подсетио да је ово друго Јединствено управно место, које је отворено уз подршку Министарства, а да је прво у Лазаревцу отворено у септембру прошле године.

„Циљ је да уведемо овај систем у свакој општини и граду у нашој земљи, како би грађани, ма где год се сусрели са администрацијом, увек добили једнак ниво квалитета, љубазности и професионалности“, рекао је министар Ружић.

post image

Јуче је одржана седница Главног одбора Социјалистичке партије Србије на којој је председник Ивица Дачић именовао потпредседнике, председништво и чланове Извршног одбора.
За други везани мандат као члан Извршног одбора Главног одбора изабран је секретар ГрО СПС Сомбор и председник Изборног штаба у Сомбору наш друг Ђурађ Милановиц.
Честитамо свим именованим другарицама и друговима и желимо им много успеха!
Секретаријат Гро СПС Сомбор.

Ђурађ Милановић

Рођен 14.05.1984. године у Сомбору. Основну школу је завршио у Чонопљи, Средњу пољопривредно-прехрамбену школу у Сомбору. Звање професора разредне наставе стекао је на  Педагошком факултету у Сомбору 2011. године. Од 2007. године радио је као агент продаје у предузећу за дистрибуцију робе широке потрошње „Нелт“ из Београда.

Од 2011. године је запослен у ОШ „Аврам Мразовић“ као професор разредне наставе. Функцију члана Градског већа за област образовања обављао је у периоду од 2014. до 2016. године. Тренутно обавља функцију директора “Едукативног центра” у Новом Саду.

Члан партије од 2007. године и обавља функцију секретара Извршног одбора ГрО и Окружног одбора, члан ИО Покрајинског одбора и  Главног одбора.

Именован је од стране председника Покрајинског одбора за Извршног секретара Покрајинског одбора за западнобачки округ.

Одборник је у Скупштини града Сомбора од 2012. године и од тада је обављао функцију председника Одборничке групе СПС-а , као и председника Одбора за просвету и културу скупштине града Сомбора.

Говори енглески језик .